Antre İçin Avize Modelleri


antre-avize-modelleri21


Antre dekorasyonu önemlidir çünkü evinizin girişi evin geri kalanıyla ile ilgili bir izlenim doğurur. Görsellikten öte işlevsel olarak da antrenin doğru biçimde düzenlenmesi pek çok dağınıklığın önüne geçer. Akşam saatlerinde ya da gece, eve ilk girişte antre ışığına elimiz uzanır. Dolayısıyla antre aydınlatması ihmal edilmemelidir. Portmantoda montunuzu ararken veya ayakkabılarınızı giyerken sizin olduğu kadar, eve gelen misafirlerin de eve girerken ışığa ihtiyacı olur. Antre için önerebileceğim birkaç avize modelini burada sizlerle paylaşmak istiyoruz.



Eğer çok geniş bir antreniz yoksa, antre avizesinin fazla büyük olmaması gerekir. Burayı oturma odası gibi düşünmeyin. Kapıdan girişte göze hoş gelecek, iyi ışık veren bir avize yeterlidir. Evinizin dekorasyon tarzına göre çeşitli seçenekler arasından modern ya da antik görünümlü bir avize seçebilirsiniz. Şu ara antrede vintage öğeler kullanmak çok moda. Konsol, abajur lamba ve klasik avizelerle antrelere farklı bir hava katılabiliyor. Bu fotoğrafta gördüğünüz küçük ve modern avizeler Bun Design ürünleri. 38 cm çapındaki avizeleri Bundesign.com‘dan sipariş edebilirsiniz. Fiyatı: 129 TL. Her iki avize için de benim gözümde canlanan, beyaz, lake bir antre. Ayna ve konsol hatta seçtiğiniz avizenin rengine göre bir puf dekorasyonu tamamlayacaktır. Fiyatları da makul olan bu avizelerden biriyle son derece çarpıcı bir antre dekorasyonu yapmak mümkün olabilir.



Yine son derece zarif, geleneksel ya da modern stil fark etmeksizin kullanılabilecek çok şık antre avizeleri bu kez IKEA‘dan. Bütçemizi sarsmadan evimizi şıklaştırmaya devam ediyoruz. Soldaki kristal avize modelindeki cam avize 99.95 TL. Ahşap antrelere ya da her renk dekorasyona uyabilir. Sağdaki tavan lambasının  fiyatı ise 128 TL. Cam gövdenin üzerine doğru sarkan çiçekler ne kadar zarif duruyor. Her antreye yakışabilecek bir model.



Şimdi biraz daha ölçülü modellere geçebiliriz. Yine her model antreye uyumlu olabilecek iki modern avize görüyorsunuz. İlk başta da söylediğim gibi, antreye avize alırken gereğinden büyük bir model almamaya dikkat edin. Evin girişinde diğer her şeyi bastıran ve insanın üstüne üstüne gelen dev bir avizeyle antreyi otel lobisine benzetmek istemezsiniz. Sodlaki yuvarlak avizenin genişliği 38 cm ancak diğer üçlü avizenin genişliği 73 cm’i buluyor. Tabii zarif bir gövdesi olduğu için bu genişliğine rağmen antrede kaba ya da devasa durmayacağını düşünüyorum. Bu modern avize modellerini E-avize.com‘da bulabilirsiniz. Yuvarlak model 142.50 TL, diğe 3′lü avize ise 144.75 TL.



Antreye asılı olduklarını hayal ettiğimde fena durmayacaklarını düşündüğüm iki modern avize modeli. Çok büyük değiller, zarif bir tasarımları var ve antre için yeterli ışığı verebilirler. Üstelik bu şekilde değişik bir avize modeli satın aldığınızda, antreyi daha fazla süslemenize gerek kalmayabilir. Yeterince dekoratif bir öğe kullanmış olursunuz. Yukarıdaki resimde gördüğünüz modelde avizelerin fiyatları 50 TL ile 200 TL arasında değişebiliyor.


Kaynak: http://www.moryesil.com/dekorasyon/antre-icin-avize-modelleri.html


Etiketler:  ,


Reactions