Ucuz ve şık avize modelleri


el-yapimi-avizeler


Ev için avize modellerini tararken birkaç farklı noktayı göz önüne almakta fayda var. Bunlardan ilki evinizin dekorasyon tarzı. Belli bir dekorasyon stilini hedeflemeden yola çıkmış olsanız bile sonuç olarak evinizdeki mobilya, aksesuar ve renkler bir araya geldiklerinde mutlaka bir tarz oluşturmuşlardır ya da dekorasyonunuz en azından belli bir tarza eğilim gösteriyordur. Klasik ve vintage tarzda öğelere sıklıkla yer verdiyseniz klasik, kristal avizeler, daha az eşya ile minimalist ve modern bir tarz oluşturduysanız modern sarkıt lambalar yerinde seçimler olabilir. Burada Adım Aydınlatma‘nın hesaplı ve pek çok tarza ayak uydurabilecek ürünlerini görebilirsiniz.



Evin farklı köşelerinde kullanabileceğiniz bu aydınlatmaların deseni ve renkleri pek çok farklı mobilya türü ve rengiyle kullanılabilecek türde. Kahverengi, beyaz, yeşil ya da bej tonlarıyla rahatlıkla kullanılabilir. Altın rengi ya da bronz aksesuarla tamamlayabilirsiniz. Yemek masasının üzerinde ya da şık antrede evinize hızlı bir şekilde değişiklik katmak istiyorsanız, bu ürünler size yardımcı olabilir.

Bu fotoğraftaki ürünlerin fiyatı soldan sağa: 139 TL, 59.90 TL, 56.90 TL.



Altın rengini evi için ağır bulanlar, aynı modelin bu beyaz ağırlıklı tonlarına yönelebilirler.

Fiyatlar soldan sağa: 139 TL, 59.90 TL, 49.90 TL.

Hem zarif görünümlü hem de uygun fiyatlı avize bulmak çoğu kez mümkün olmayabilir. Bütçenizi sarsmayacak ancak evinizi güzelleştirecek bu ürünleri Evmanya.com‘dan satın alabilirsiniz.

Eğer Adım Aydınlatma ile iletişime geçerseniz, farklı şehirlerde firmanın ürünlerini hangi mağazalarda bulabileceğiniz hakkın da size bilgi verebilirler. Telefon numarası: 0212 251 39 50


Kaynak: http://www.moryesil.com/dekorasyon/ucuz-ve-sik-avize-modelleri.html


Etiketler:  ,


Reactions