Duvar Saati Modelleri 2013 ve Dekorasyon


Evinizi dekore ederken duvarların rengine de dikkat etmelisiniz. Ev dekorasyonundaki değişimin en önemli parçası duvarlardır. Kadınlar perde, halı ve duvarlara çok önem verirler. Özellikle şık davet ve yemekler verdiğiniz salonunuzun ihtişamını yansıtacak ahşap bir duvar saati evinize çok yakışacak. Evinizde tarzınızı ortaya çıkaracak aksesuarlara yer verebilirsiniz. Duvar saatleri dekoratif görüntülerinin dışında oldukça fonksiyoneldirler. Sürekli olarak cep telefonunuzun saatine bakmaktansa duvar saatinizi arada bir gözünüzle takip etmeniz sizi de çok rahatlatacak. Kadınlar mutfakta çok uzun zamanlar geçirirler. Yemek yapmaya giriştiklerinde zamanın nasıl akıp geçtiğini anlamazlar ve yemeklerinin pişip pişmediğini anlamak için zamanı kontrol etme ihtiyacı duyarlar. Mutfağa asacağınız bir duvar saati sayesinde yemeğinizin pişme süresini kontrol edebilirsiniz.

 

[gallery orderby="title"]

 

Dekorasyon ile ilgilenenler için çok farklı ve renkli duvar saatleri mevcut. Bu duvar saatleri son derece sessiz. Saatin tik takından rahatsızlık duyanlar için ses çıkarmayan saatler son derece ideal. Dilerseniz duvar saatinizi kişiselleştirebilirsiniz. Beğendiğiniz bir fotoğrafınızı duvar saatine bastırarak sizi yansıtan bir duvar saatine sahip olabilirsiniz.

 

Dekorasyon dergilerini sıkça karıştırıyorsanız duvar saatlerinin ne kadar trend olduğunu bilirsiniz. Evinizi en son trendlere göre dekore etmek isterseniz duvar saatlerine evinizde yer ayırın. Sıkıcı duvarları hareketlendiren duvar saatleri sayesinde eviniz çok daha canlı görünecek. Saatler hayatımızda çok önemli bir yere sahiptirler. Bütün günlük planımızı saatlere göre planlarız. Eğer planlamada hata yaparsak bu bizim için son derece kötü sonuçlar doğurabilir. Günün planlamasını iyi yaparak iş yerinizde de titizliğinizle dikkat çekebilirsiniz. Dekorasyonu iyi yapılmış mekanlar son derece keyiflidir. Evinize gittiğinizde kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız ev dekorasyonunuza özen göstermelisiniz. Zevkine güvendiğiniz kişilerden de yardım isteyerek keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Eğer duvarlarınız çok boş olduğunu düşünüyorsanız duvar sticker’ları ile hareketlendirebilirsiniz.

 

Evinizde iş yerinizde sizi yansıtmalı. Kendinizi olabildiğince özgür ve rahat hissetmelisiniz.  Evinize gelen misafirleriniz de ev dekorasyonunuza hayran kalacaklar. Koltuğunuza yayılıp kahvenizi içerken evinizin huzurlu atmosferi sayesinde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.


Kaynak: Duvar Saati Modelleri 2013 ve Dekorasyon


Etiketler: duvar saati clock , duvar saati fiyatları , duvar saati mekanizması , duvar saati modelleri , duvar saati promosyon , duvar saati satın al , duvar saati yapımı , duvar saati yapımı proje ödevi , el yapımı duvar saati , hepsiburada , matematik duvar saati yapımı , saat yapımı


Reactions