Karaktere Göre Makyaj


Makyajınızı Karakterinize Uygun Yapın


Aykırı Bir Kadınsanız


Aşırı uçlarda yaşayan bir kadınsanız bu özelliğinizin kıyafetlerinize de yansıması doğal. Buna uygun olarak makyajınız da parmak ısırtan özellikte olmalı.


Makyaj : Açık tondaki bir fondöteni yüzünüze yedirin. Şakaklarınızı koyu renkli bir allıkla belirleyin. Gözlerinize çekik havasını veren renkli bir farı göz kapaklarınızdan yukarı doğru uzatarak sürün. Dudaklarınızı ise yakıcı bir kırmızı ile boyayın.


Sofistike Bir Kadınsanız


Her dem seçkin olmayı başaran bir kişiliğe sahipsiniz. Çarpıcı ve gürültülü olan her renk, her kıyafet size uymaz. Sade ama kaliteli, klasik ama çok şık bir tarzınız var.


Makyaj : Genelde sonbahar tonlarını tercih etmelisiniz. Bej tonlarda bir fondöten üzerine sıcak tonda bir allık ile yüzünüzü renklendirdikten sonra göz kapaklarının da aynı tonlarla donatın. Bronz renkli bir gölge ile gözlerinizi çevreledikten sonra dudaklarınızı pembe-bej ya da kahve tonlarıyla boyayın.


Romantik Bir Kadınsanız


Biraz çocuk, biraz kadın. Sizin için en uygun tarif bu. Partnerinizle birlikte; boş kaldığınız her anı dağ oteli ya da okyanus ortasında bir ada gibi sessiz, doğal ve güzel ortamlarda geçirmeyi hayal ediyorsunuz. Kıyafetiniz çocuksu olacağına göre makyaj stiliniz de buna uygun olmalı.


Makyaj : Fildişi tonlarında bir fondöten, uygulama tamamlandıktan sonra, yanaklar açık ton allıkla hafifçe renklenir. Makyajın anahtar noktası hayalperest bakışlara ışıltı katmaktır. Bunun için pembe, fildişi, bej ya da kahve tonlar seçilir. Dudaklar kalemle çevrelenmeden şeffaf tonlarla boyanır.


Seksi Bir Kadınsanız 


Her zaman egzotik ve çarpıcı olmayı başaran bir kişiliğiniz var. Özellikle vücudunuza çok değer veriyorsunuz. Bu nedenle gece kıyafetlerinizde aşırı dekolte kıyafetleri tercih ediyorsunuz. Makyajınız ise onun albenisini arttırmak için oldukça çarpıcı bir tarz sergilemelidir.


Makyaj : Her kusuru örtücü bir fondöten uygulamasından sonra, şakaklar kırmızı ile renklendirilir. Bakışlara yoğunluk kazandıran siyah far göz kapaklarından şakak ve kaşlara doğru yedirilir. İnce bir eyeliner ve bol rimel ile göz makyajı tamamlanır. Dudaklar bir kalemle dolgunlaştırıldıktan sonra çarpıcı bir pembe ya da kırmızıya boyanır.


Kaynak: Karaktere Göre Makyaj


Etiketler: 


Reactions