Mor Makyaj ve Mor Makyaj Örnekleri


mor-goz-makyaj-modelleri
Bu yılın makyaj trendi mor ve tonları. Gerek gözlerde gerek ellerde mor ve tonları bu yaz çok moda. Açık mor tonları sakinliği ifade ederken, koyu mor tonları parayı temsil ediyor. Mor tonlarını makyajımıza nasıl yansıtacağız, öğrenmeye hazır mısınız?


Mor ruj ile makyaj


Eskiden dudaklarda kırmızı renk iddialı idi. Bu yaz kırmızının yerini mor alıyor. Koyu mor tonları ile sürülmüş bir ruj ve gözlere çekilmiş kuyruklu eyeliner ile çok marjinal bir görünüm elde edebilirsiniz.

Mor tonları ile makyaj

Makyajda pastel tonları tercih edenler kadınlar pembe ve lila tonlarını kullanabilir. Bu renkler ile masum ve çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Mor far ile makyaj

Gözlerinize mor ve pembe karışımı ile enerji katabilirsiniz. Birer kat atacağınız farla trend bir göz makyajı elde edebilirsiniz.

Mor Ojeler

Ellerde de mor trendi devam ediyor. Işıltılı mor ve tonları ellerde moda.

Mor kirpikler

Göz makyajında far kullanmıyor sadece maskara kullanıyorsanız, sizin için mor maskaralar ideal. Mor kirpikleriniz ile yazın enerjisini yaşayın.

Mor Makyaj Örnekleri


[gallery ids="21922,21923,21924,21925,21926,21927,21928,21929,21930,21931"]


Kaynak: Mor Makyaj ve Mor Makyaj Örnekleri


Etiketler: 2013 makyaj , gece makyajı nasıl yapılır , göz makyaj örnekleri , makyaj önerileri , mor göz makyajı , mor makyaj 2013 , mor makyaj nasıl yapılır , mor makyaj örnekleri , mor makyajlar , okul makyajı nasıl yapılır , pırıltılı makyaj , resimli makyaj teknikleri


Reactions