Sarışınlar İçin 9 Etkileyici Saç Rengi Önerisi


Sarışınlar İçin 9 Etkileyici Saç Rengi Önerisi 9


Klişeler bir yana sarışınlar genellikle çok bakımlı olmak zorundadırlar. Altın rengi istiyorsanız rötuşların ve derin nemlendirici kremlerin uygulama sıraları vardır.


Ve işte size sarı saç rengi önerileri:

Vanilya Sarışın

Eğer Michelle Williams gibi bebek sarışın olmak isterseniz, benzer şekilde büyük bir bağlılığa hazır olun. Ünlü renk ustası Kim Vo, üç haftada bir köklerine dokunmadan boya uygulamanısını yapılamsını önerir. Renk açıcılar genellikle zararlı olduğu için kırılmaları önlemek için saçın kısa tutulmasını tavsiye ediyor.

Sarışın Allık

Son derece açık tenli kadınlarda bile Emma Stone’da olduğu gibi iyi bir sarışınlık yakalanabilir. Hüner, yanaklara uygun allık tonunu seçmektir. Bu allık tonu sarı saçta çilek tonu elde etmenizi sağlayacaktır ve bu çilek tonunu koruyabilmeniz içinde salonunuzdan mutlaka bakım ürününü isteyin.

Rose Gold

Kahverengi üzerine canlı düşen gölgeler yaz için oldukça idealdir. Renk ustası Rona O’Connor, en canlı tonu elde etmek için ve çok boyutlu renk oluşturmak için bal ve kayısı renklerini karıştırır. O yüzü aydınlatmak için ön tarafta fildişi eserler kullanıyor. Altta solmaya eğilimli ve düşük ışık olduğundan 60 saniyelik zengin onarıcı havalandırma maskeleri ile tedaviyi önerir.

Kremamsı Sarı


Carrie Underwood gibi kahverengi veya ela gözlü sarışınlar için kökten bir boyut oluşturmak gerekir. Gözlerinizi ön plana çıkarmak için veya düşük ışıklar için karamel veya bal rengi isteyin, diyor renk uzmanı Wo.

Güneş Öpücüğü Sarışın


Esmerlerin de deneyebileceği harika bir renktir. Avon küresel renk ustası Lorri Goddard, Jennifer Lawrence’ın saçını Açlık Oyunlarından sonra hafif aydınlatarak folyo olmadan açıcı krem tonlarını elle boyama yaparak güneşin etkisini taklit etmeye çalıştı. Randevu almak için önce renk uzmanının profesyonel olup olmadığından emin olun.

Sandy Sarışın

Parlak sarışınlığı kaybetmeden üzerine altın ve derinlik eklemek Rachel McAdams’da olduğu gibi mükemmel bir yoldur. Cildiniz solgun ya da eğilimli ise (Mc Adams da olduğu gibi) kış aylarında daha fazla altın vurgular isteyin. Sonra yaz aylarında da ısıtıcı ten rengi ile kontrast serin vurgular ekleyin. Dört haftada bir salonunuza uğrayın. Aksi halde bu saçlarınızın alımlılığı ile size aşık olan flörtünüz tarafından bir anda terkedilebilirsiniz.”diyor Vo.

Karamelde Önemli Noktalar

Keri Hilson gibi koyu ten rengine sahip kadınların yüzleri gerçekten ışıldayacaktır. Yalnızca çok açık renk gitmez, diyor Vo.

Kökleri Büyüyen Sarışın

Şaşırtıcı, Gisele Bündchen uçlarda altın gölge kökleri ise daha koyu. ”Saçları büyüyen kasnlar için bu yol harika!” O’Conner.

Bronde

Anneleriniz bulaşık sarışın diyebilir ama Vo; Taylor Swift’in koyu renkli sarısının müşterilerinin en çok imrenilen renklerden biri olduğunu söylüyor. ”Ben buna Victoria Secret rengi diyorum fakat bu doğal renge ulaşmak çok zor.” diyor Vo.

 
[gallery orderby="title"]
 

Kaynak: Allure.com


Kaynak: http://www.moryesil.com/guzellik/sarisinlar-icin-9-etkileyici-sac-rengi-onerisi.html


Etiketler: sarışın bayanlara hangi saç rengi yakışır , sarışın bayanlara yakışan saç rengi , sarışın tene hangi saç rengi yakışır


Reactions